Het is van belang om je collega’s en je werknemers te kunnen vertrouwen wanneer je aan het werk bent. Dat is logisch aangezien je bijvoorbeeld wilt voorkomen dat er spullen van anderen gestolen worden. Toch gebeurt dit bij sommige bedrijven nog regelmatig en daarom is het voor de eigenaren van deze bedrijven verstandig om op zoek te gaan naar manieren om dit te voorkomen. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen.

 

Schaf lockers aan

Wanneer je merkt dat er wel eens iets gestolen wordt door werknemers van je bedrijf is het van belang dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. Dit kun je bijvoorbeeld doen door lockers aan te schaffen. Als iedere werknemers zijn of haar spullen in een locker legt is het voor anderen niet meer mogelijk om deze spullen te stelen. Daarom kan het voor veel bedrijven een goed idee zijn om te investeren in lockers waarvan iedere werknemer er één toegewezen krijgt. Op die manier weten je werknemers wat ze met hun spullen moeten doen wanneer zij deze niet bij zich kunnen houden. Dit zal er dan ook voor zorgen dat zij zich meer op hun gemak voelen wanneer zij aan het werk zijn. Het is dan ook een goede zet om als eigenaar van een bedrijf te investeren in lockers voor je werknemers. 

 

Plaats camera’s

Het is natuurlijk slim om lockers te plaatsen zodat niemand kan stelen, maar je wilt eigenlijk geen werknemers in dienst hebben die bereid zijn om andermans spullen af te pakken. Daarom kan het slim zijn om camera’s op te hangen zodat je degene die aan het stelen is kunt betrappen. Je moet er dan wel voor zorgen dat zo min mogelijk mensen op de hoogte zijn van het feit dat er camera’s hangen.