Het bedrijf Ceres is al een aantal jaar de bekendste op het gebied van het werven van de juiste mensen in de agrarische sector. Zowel op nationaal als internationaal niveau weet het bedrijf het voor elkaar te krijgen om de beste mensen van HBO en universitaire studies te selecteren. Ceres richt zich niet alleen op de agrarische sector, maar ook op de hele business van eten en drinken. Wanneer een bedrijf op zoek is naar een geschikte kandidaat voor hun team, kunnen ze bij Ceres terecht. Dit bedrijf zal ze verder helpen op zoek naar de juiste match voor hun business. De juiste medewerker zal er namelijk voor zorgen dat jouw hele bedrijf naar een hoger niveau getild kan worden.

Wat is agri werving?

De afkorting van agri richt zich op de agrarische sector. Deze sector heeft te maken met alles op het gebied van landbouw. Dit zijn niet alleen de boeren, maar ook de leveranciers. De agrarische sector bestaat uit een enorm grote groep van boeren. Eén van die groepen is bijvoorbeeld de tuinbouw, die zich richt op de teelt en verkoop van allerlei soorten groenten. Naast groenten als tomaten en komkommers, zorgt de tuinbouw ook voor de teelt van paddenstoelen, fruit, bloemen, planten, bomen en nog veel meer! Ben je op zoek naar een goede medewerker voor jouw bedrijf in de tuinbouw? Dan is het een goed idee om je aan te sluiten bij de agri werving van Ceres.

Agri vacancies

Bij de term ‘agri vacancies’ moet je denken aan sollicitaties binnen een bepaalde agrarische sector. Ceres heeft allerlei vacatures openstaan, waar geschikte personen op kunnen reageren. Wanneer je wil, kan jouw bedrijf hier in de toekomst ook tussen staan! Door de sollicitatieprocedure over te dragen aan Ceres, hou je zelf meer tijd over en weet je zeker dat de juiste kandidaten op de vacature reageren. Als bedrijfsleider bepaal je helemaal zelf hoe de vacature eruit komt te zien en wat de eisen voor een kandidaat zijn. Meestal staat de contactinformatie van het bedrijf naast de vacature, zodat de geïnteresseerde altijd contact met het desbetreffende bedrijf kan opnemen.