Je hebt het de laatste tijd vast meegekregen: het Klimaatakkoord. Het Klimaatakkoord is een steeds belangrijker thema binnen Nederland, maar ook binnen de rest van de wereld. De reden hiervoor is dat de gevolgen van de opwarming van de aarde steeds zichtbaarder worden. Hierdoor komt de leefbaarheid van de mens en dier in het gedrang. Het Klimaatakkoord is de overeenkomst tussen veel organisaties en bedrijven in Nederland om de uitstoot van broeikasgassen tegen te gaan. Het Klimaatakkoord is opgesteld om de opwarming van de aarde, en alle nadelige gevolgen daarvan, te beperken. Het is de bedoeling dat er stap voor stap wordt toegewerkt naar minder CO2-uitstuit. Het is hierbij wel van belang dat de stappen ook daadwerkelijk haalbaar en betaalbaar zijn. In het Klimaatakkoord zijn verschillende maatregelen per sector opgenomen. 

Mobiliteit

Een van de thema’s is zorgeloze mobiliteit. Veilig en comfortabel reizen tegen een betaalbare prijs waarbij de emissie nihil is. Onder het thema van zorgeloze mobiliteit valt ook het stimuleren van elektrische auto’s. Door de vervuilende auto’s met benzine- en dieselmotoren te vervangen door elektrische auto’s kan de emissie sterk worden teruggebracht. Het zal je dan ook niet verbazen dat de markt voor elektrisch rijden de aankomende jaren sterk zal toenemen. Het streven is om elektrische personenauto’s voor 2030 betaalbaar te maken en zo ook beschikbaar te maken voor een groot gedeelte van de bevolking. Op dit moment zijn er al talloze mogelijkheden om een mooie én tevens betaalbare elektrische auto aan te schaffen of te leasen. 

Elektrische auto’s leasen

Elektrische autolease wordt steeds populairder. Door de fiscale voordelen en uitgebreide mogelijkheden wordt het voor veel consumenten steeds aantrekkelijk om elektrische auto’s te leasen. Elektrische auto’s leasen is dus een hot thema. Zeker in de zakelijke markt. Ook op het gebied van bedrijfswagens hebben de elektrische auto’s een grote stap voorwaarts gezet. Zo is de actieradius in de loop der jaren sterk verbeterd en ook zijn de elektrische bedrijfswagens steeds krachtiger geworden. Er zijn verschillende elektrische bedrijfswagens die kunnen voldoen aan jouw wensen. Zo kun je de Peugeot e-expert leasen en direct de vele voordelen van elektrische bedrijfswagens ervaren.